.
Vikinge gryde fløde, skinke og urter servers med dampet ris
Salat af spidskål vendt med dild, tranebær, ærter og couscous
Blandet grønne salater med ærter og tomat hertil hjemmelavet grov haydari
Moden serrano med hjemmelavet blomkålsslaw
Røget kylling med hjemmerørt italiensksalat
Dagens 3. pålæg med garniture
.
Kyllingespyd serveres med hjemmelavet paprika mayo og råstegte kartofler (1 stk. pr. mand)
Salat af bønner vendt med radicchio, edemame og bagt butternut
Blandet grønne salater med revet gulerod og græskarkerner hertil hjemmelavet basilikumdressing
Fisketerrin med hjemmelavet dildcreme
Spegepølse med hjemmerørt remoulade og ristede løg
Ost fra torvet med garniture
.
Byg selv tacos med pulled pork, majs, kedney bønner, spicy agurker, avokado mayo og kål
Råkost vendt med rosiner og citron
Blandet grønne salater med agurk og revet rødbede hertil hjemmelavet hyldeblomst vinaigrette
Tærte med porre og kartoffel og ærteskud
Hjemmelavet skinkesalat med champignon og persille
Onsdagssødt
.
Græsk dag: Kofta på okse med græske kartofler og hjemmelavet tzatziki (2 stk. pr. mand)
Græsk salat med feta, oliven, rødløg og tomat
Blandet grønne salater med blomkål og jalapenos hertil hjemmelavet myntedressing
Kalkun med hjemmelavet oliventapenade
Græsk farsbrød med feta
.
Forårs hønsefricasse med selleri, champignon, gulerod og rødløg serveres med dampet ris og persille
Salat med pasta vendt med grov sennep, radise, gulerødder og frisk spinat
Blandet grønne salater med majs og haricot vert hertil hjemmelavet citrondressing
Hjemmelavet æggesalat med karry og ærter
Dyre lægens natmad med sky og rødløg
Dagens 3. pålæg med garniture