.
Coq au vin med perleløg, gulerod i sauce serveres med bagt kartoffelmos (1 stk. pr. mand)
Salat af tomat vendt med kedney bønner, edemame og grønkål
Blandet grønne salater med tomat og bulgur hertil hjemmelavet persille dressing
Hjemmelavet hønsesalat med karry og asparges
Pestostegt kamsteg med hjemmelavet sødkartoffelcreme
Dagens 3. pålæg med garniture
.
Kylling panang med grøntsager serveres med dampet ris
Salat af broccoli vendt med rosiner, syltede rødløg og hericoverte
Blandet grønne salater med majs og kikærter hertil hjemmelavet hvidløgsdressing
Paprika Kalkun med hjemmerørt aioli
Oksebryst med hjemmesyltede agurker
Ost fra torvet med garniture
.
Svampelasagne med gratineret ost
Salat af bagte gulerødder vendt med rødkål, hytteost og kørvel
Blandet grønne salater med ærter og revet gulerod hertil hjemmelavet ingefærdressing
Hjemmelavet svampespred med bagte squash og karse
Land Skinke med bagte rødløg
Onsdagssødt
.
Kotelet i svampesauce serveres med dampet perlebyg (1 stk. pr. mand)
Salat af perlebyg vendt med bagte aubergine, peber creme og blomkål
Blandet grønne salater med agurk og fennikel hertil hjemmelavet sauce verte
Kyllingefrikadeller med marineret rødkål
Ventricina med hjemmesyltet selleri
.
Shearpards pie
Græsk salat med tomat, feta, frisk mynte og agurk
Blandet grønne salater med blomkål og hericot vert hertil hjemmelavet olie/eddikedressing
Hamburgerryg med rørt Italiensk salat
Æggekage med tomat og bacon
Dagens 3. pålæg med garniture