Menu for uge 40

Køkken: Spis Godt (Aarhus)

Mandag

Varm ret
Kødboller stegt med hoisin sauce serveres med salat af nudler vendt med wakame, stegte gulerødder, rødkål, goma og peanuts (2 stk. pr. mand)


Fyldig salat
Salat af rødbeder vendt med hericot vert, grønkål, kedney bønner og feta


Let salat
Blandet grønne salater med ristet kerner & edemame hertil timian dressing


Pålæg 1
Hjemmelavet skinkesalat med ærter og hvideasparges Torskerogn med hjemmelavet sauce tatar

Menu for uge 40

Køkken: Spis Godt (Aarhus)

Tirsdag

Varm ret
Køkkenchefens pasta bolognese serveres med dampet pasta


Fyldig salat 2
Salat af rødkål vendt med gulerod, valnød og hytteost


Let salat
Blandet grønne salater med majs & soltørret tomat hertil paprika dressing


Pålæg 1
Karry stegt kamsteg med cornichons Æg med tomat og hjemmelavet mayo Ost fra torvet

Menu for uge 40

Køkken: Spis Godt (Aarhus)

Onsdag

Varm ret
Æggekage med spinat, kartoffel, porre og bacon


Fyldig salat
Råkost med citron og rosiner


Let salat
Blandet grønne salater med ærter & kikærter hertil mynte dressing


Pålæg 1
Oksespegedreng med hjemmelavet oliventapenade Hjemmelavet weinersalat med kartoffel og purløg


Husets Kage
Onsdags sødt

Menu for uge 40

Køkken: Spis Godt (Aarhus)

Torsdag

Varm ret
Butterchicken med varmekrydderier serveres med dampet ris og raita (2 stk. pr. mand)


Fyldig salat
Salat af bulgur vendt med Kedney bønner, blomkål og vinaigrette


Let salat
Blandet grønne salater med radiser & broccoli hertil æble olie/eddikedressing


Pålæg 1
Terrine af fisk med hjemmelavet remoulade og citron Rullepølse med sky op rødløg Ost fra torvet

Menu for uge 40

Køkken: Spis Godt (Aarhus)

Fredag

Varm ret
Slagterens lune frikadeller serveres med klassisk kold kartoffelsalat med purløg og tomat (2 stk. pr. mand)


Fyldig salat
Salat af tomat vendt mozzarella, pesto og frisk spinat


Let salat
Blandet grønne salater med blomkål & revet gulerod hertil basilikum dressing


Pålæg 1
Røget kalkun med hjemmesyltet peber Pastrami med hjemmelavet svampe mayo