Varm ret
Kødboller stegt med hoisin sauce serveres med salat af nudler vendt med wakame, stegte gulerødder, rødkål, goma og peanuts (2 stk. pr. mand)
Fyldig salat
Salat af rødbeder vendt med hericot vert, grønkål, kedney bønner og feta
Let salat
Blandet grønne salater med ristet kerner & edemame hertil timian dressing
Pålæg 1
Hjemmelavet skinkesalat med ærter og hvideasparges Torskerogn med hjemmelavet sauce tatar
Varm ret
Køkkenchefens pasta bolognese serveres med dampet pasta
Fyldig salat 2
Salat af rødkål vendt med gulerod, valnød og hytteost
Let salat
Blandet grønne salater med majs & soltørret tomat hertil paprika dressing
Pålæg 1
Karry stegt kamsteg med cornichons Æg med tomat og hjemmelavet mayo Ost fra torvet
Varm ret
Æggekage med spinat, kartoffel, porre og bacon
Fyldig salat
Råkost med citron og rosiner
Let salat
Blandet grønne salater med ærter & kikærter hertil mynte dressing
Pålæg 1
Oksespegedreng med hjemmelavet oliventapenade Hjemmelavet weinersalat med kartoffel og purløg
Husets Kage
Onsdags sødt
Varm ret
Butterchicken med varmekrydderier serveres med dampet ris og raita (2 stk. pr. mand)
Fyldig salat
Salat af bulgur vendt med Kedney bønner, blomkål og vinaigrette
Let salat
Blandet grønne salater med radiser & broccoli hertil æble olie/eddikedressing
Pålæg 1
Terrine af fisk med hjemmelavet remoulade og citron Rullepølse med sky op rødløg Ost fra torvet
Varm ret
Slagterens lune frikadeller serveres med klassisk kold kartoffelsalat med purløg og tomat (2 stk. pr. mand)
Fyldig salat
Salat af tomat vendt mozzarella, pesto og frisk spinat
Let salat
Blandet grønne salater med blomkål & revet gulerod hertil basilikum dressing
Pålæg 1
Røget kalkun med hjemmesyltet peber Pastrami med hjemmelavet svampe mayo