Menu for uge 38

Køkken: Spis Godt (Aarhus)

Mandag

.
Coq au vin med perleløg, gulerod i sauce serveres med bagt kartoffelmos (1 stk. pr. mand)



Salat af tomat vendt med kedney bønner, edemame og grønkål



Blandet grønne salater med tomat og bulgur hertil hjemmelavet persille dressing



Hjemmelavet hønsesalat med karry og asparges



Pestostegt kamsteg med hjemmelavet sødkartoffelcreme



Dagens 3. pålæg med garniture

Menu for uge 38

Køkken: Spis Godt (Aarhus)

Tirsdag

.
Kylling panang med grøntsager serveres med dampet ris



Salat af broccoli vendt med rosiner, syltede rødløg og hericoverte



Blandet grønne salater med majs og kikærter hertil hjemmelavet hvidløgsdressing



Paprika Kalkun med hjemmerørt aioli



Oksebryst med hjemmesyltede agurker



Ost fra torvet med garniture

Menu for uge 38

Køkken: Spis Godt (Aarhus)

Onsdag

.
Svampelasagne med gratineret ost



Salat af bagte gulerødder vendt med rødkål, hytteost og kørvel



Blandet grønne salater med ærter og revet gulerod hertil hjemmelavet ingefærdressing



Hjemmelavet svampespred med bagte squash og karse



Land Skinke med bagte rødløg



Onsdagssødt

Menu for uge 38

Køkken: Spis Godt (Aarhus)

Torsdag

.
Kotelet i svampesauce serveres med dampet perlebyg (1 stk. pr. mand)



Salat af perlebyg vendt med bagte aubergine, peber creme og blomkål



Blandet grønne salater med agurk og fennikel hertil hjemmelavet sauce verte



Kyllingefrikadeller med marineret rødkål



Ventricina med hjemmesyltet selleri

Menu for uge 38

Køkken: Spis Godt (Aarhus)

Fredag

.
Shearpards pie



Græsk salat med tomat, feta, frisk mynte og agurk



Blandet grønne salater med blomkål og hericot vert hertil hjemmelavet olie/eddikedressing



Hamburgerryg med rørt Italiensk salat



Æggekage med tomat og bacon



Dagens 3. pålæg med garniture