Menu for uge 19

Køkken: Spis Godt (Aarhus)

Mandag

.
Vikinge gryde fløde, skinke og urter servers med dampet ris



Salat af spidskål vendt med dild, tranebær, ærter og couscous



Blandet grønne salater med ærter og tomat hertil hjemmelavet grov haydari



Moden serrano med hjemmelavet blomkålsslaw



Røget kylling med hjemmerørt italiensksalat



Dagens 3. pålæg med garniture

Menu for uge 19

Køkken: Spis Godt (Aarhus)

Tirsdag

.
Kyllingespyd serveres med hjemmelavet paprika mayo og råstegte kartofler (1 stk. pr. mand)



Salat af bønner vendt med radicchio, edemame og bagt butternut



Blandet grønne salater med revet gulerod og græskarkerner hertil hjemmelavet basilikumdressing



Fisketerrin med hjemmelavet dildcreme



Spegepølse med hjemmerørt remoulade og ristede løg



Ost fra torvet med garniture

Menu for uge 19

Køkken: Spis Godt (Aarhus)

Onsdag

.
Byg selv tacos med pulled pork, majs, kedney bønner, spicy agurker, avokado mayo og kål



Råkost vendt med rosiner og citron



Blandet grønne salater med agurk og revet rødbede hertil hjemmelavet hyldeblomst vinaigrette



Tærte med porre og kartoffel og ærteskud



Hjemmelavet skinkesalat med champignon og persille



Onsdagssødt

Menu for uge 19

Køkken: Spis Godt (Aarhus)

Torsdag

.
Græsk dag: Kofta på okse med græske kartofler og hjemmelavet tzatziki (2 stk. pr. mand)



Græsk salat med feta, oliven, rødløg og tomat



Blandet grønne salater med blomkål og jalapenos hertil hjemmelavet myntedressing



Kalkun med hjemmelavet oliventapenade



Græsk farsbrød med feta

Menu for uge 19

Køkken: Spis Godt (Aarhus)

Fredag

.
Forårs hønsefricasse med selleri, champignon, gulerod og rødløg serveres med dampet ris og persille



Salat med pasta vendt med grov sennep, radise, gulerødder og frisk spinat



Blandet grønne salater med majs og haricot vert hertil hjemmelavet citrondressing



Hjemmelavet æggesalat med karry og ærter



Dyre lægens natmad med sky og rødløg



Dagens 3. pålæg med garniture