Menu for uge 40

Køkken: MIB - Spiseriet8000 (Aarhus)

Mandag

Varm ret
Spiseriets boller i selleri drysset med hakket persille


Fyldig salat
Rødkålssalat med æbler, hasselnød og cremet appelsinvinaigrette


Fyldig salat 2
Pasta vendt med tomatpesto, rødløg, feta og solsikkekerner


Brød
Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød fra MIBbagværk


Pålæg 1
Kyllingepålæg serveret med rødbedehumus


Pålæg 2
Kalkunsalat med ærter vendt med karrydressing - tilsmagt chutney


Pålæg 3
Leverpostej serveret med cornichoner

Menu for uge 40

Køkken: MIB - Spiseriet8000 (Aarhus)

Tirsdag

Varm ret
One pot mexicansk risret med bønner og grøntsager - gratineret med ost


Fyldig salat
Bønnesalat med stegte grøntsager, cherrytomater og rucula


Let salat
Blandet salat med agurk, ristede squash, gul peber og knas


Brød
Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød fra MIBbagværk


Pålæg 1
Oksesalami serveret med olivenmayonnaise


Pålæg 2
Skinkesalat med majs - serveret med forårsløg på toppen


ost
Vores gode oste fra JAMAost serveret med kompot af æble-hindbær-ingefær

Menu for uge 40

Køkken: MIB - Spiseriet8000 (Aarhus)

Onsdag

Varm ret
Skinkeschnitzel serveret med garniture af løg, gulerod, porre og svampe


Fyldig salat
Savoykål med bagte rosenkål og rød peber


Let salat
Mormorsalat med spidskål og ærter


Brød
Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød fra MIBbagværk


Pålæg 1
Hønseæg serveret med russisk salat og karse


Pålæg 2
Kalkunpålæg serveret med sellericreme


Kage
Gl. daws krydderkage fra mibbagværk

Menu for uge 40

Køkken: MIB - Spiseriet8000 (Aarhus)

Torsdag

Varm ret
Teriyaki marineret kylling med nudler, sesam, stegt kål, koriander og tomat


Fyldig salat
Salat med sorte ris, spinat, kål og friske granatæble kerner


Let salat
Hjertesalat med appelsinmarinerede gulerødder og hakket persille


Brød
Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød fra MIBbagværk


Pålæg 1
Den klassiske kødpølse serveret med remoulade og ristede løg


Pålæg 2
Fiskesalat med bagt laks, forårsløg og peberfrugt


Ost
Vores gode ost fra JAMAost serveret med tapenade

Menu for uge 40

Køkken: MIB - Spiseriet8000 (Aarhus)

Fredag

Varm ret
Japansk curry med oksekød og gulerødder serveret med jasminris


Fyldig salat
Kålsalat a la creme med æg og rugknas


Fyldig salat 2
Efterårs kartoffelsalat vendt med ramsløgspesto og ruccula


Brød
Koldhævede surdejshvedebrød og rugbrød fra MIBbagværk


Pålæg 1
Charcuteri fad med tre slags pålæg serveret med dip, tapenade, syltede og friske grøntsager