Menu for uge 40

Køkken: The Catering Kitchen - Ekstra Large (København)

Mandag

Varm ret
Vegansk bøf med bagt gulerod og persillerod hertil græskar pure


Varm ret
forloren hare med bagt gulerod og persillerod hertil græskar pure


Fyldig salat
salat med broccoli, ristet nødder, rucola og tranebær


Fyldig salat
blandet salater med agurk, tomat, feta, rødløg og oliven


Dressing
Ugens dressing tomat & timian dressing


Brød
Hjemmelavet rugbrød og frisk bagt focaccia


Pålæg 1
spegepølse med remulade og ristet Løg


Pålæg 2
kalkun chorizo med syltet drueagurker og urter

Menu for uge 40

Køkken: The Catering Kitchen - Ekstra Large (København)

Tirsdag

Varm ret
vegansk bøf med gulerod, spidskål og tomat-peber sauce hertil dampet ris og persille


Varm ret
stegt kylling lår med gulerod, spidskål og tomat-peber sauce hertil dampet ris og persille


Fyldig salat
spinat med bønner, sort sesam, syltet løg og tomat


Fyldig salat
salat med linser, bagt peberfrugt, agurk og timian


Brød
Hjemmelavet rugbrød og frisk bagt focaccia


Pålæg 1
valnød pate med surt og urter


Pålæg 2
Kalkun pålæg med urter


Ost
Dagens ost med tilbehør

Menu for uge 40

Køkken: The Catering Kitchen - Ekstra Large (København)

Onsdag

Varm ret
Veganske Deller 2 stk per person hertil knuste kartofler med masser af urter


Varm ret
Deller 2 stk per person hertil knuste kartofler med masser af urter


Fyldig salat
salat med rød spidskål, tørret mango, springløg og persille


Fyldig salat
kålsalat med bagte rødbeder, gulerod, græskarkerner og balsamico


Brød
Hjemmelavet rugbrød og frisk bagt focaccia


Pålæg 1
dyrlægens natmad med leverpostej, løg og sky


Pålæg 2
Salami med grillet peberfrugt


Kage
Gammeldags æblekage med pisker cream fraiche og æblerasp

Menu for uge 40

Køkken: The Catering Kitchen - Ekstra Large (København)

Torsdag

Varm ret
Spagetti bolognese med rodfrugter og pasta


Varm ret
Vegansk Spagetti bolognese med rodfrugter og pasta


Fyldig salat
råkost på rødkål, gulerod, rosiner, appelsinsaft og solsikkekerner


Fyldig salat
grov bulgur salat med grønkål, peberfrugt, bønnespire og æble


Brød
Hjemmelavet rugbrød og frisk bagt focaccia


Pålæg 1
tomat og mozzarella med basilikum


Pålæg 2
røget skinke med italiensk salat

Menu for uge 40

Køkken: The Catering Kitchen - Ekstra Large (København)

Fredag

Varm ret
byg selv burger 1 per mand oksebøf, sesam bolle, burger sauce og tomat


Varm ret
byg selv burger (1 per person) med vegansk burger sauce, vegansk bøf, tomat, sesam bolle


Fyldig salat
salat med blomkål, spinat, peanuts og grana ost


Fyldig salat
sprøde salater med agurk, majs, hvide bønner og spire


Brød
Hjemmelavet rugbrød og frisk bagt focaccia


Pålæg 1
salami med surt og urter


Pålæg 2
Karrysild rørt med løg, äbler og karrycreme


Andet
Suprise