Menu for uge 40

Køkken: Vinkler & Co (Aarhus)

Mandag

Varm ret
Boller i karry (2 per person) (1,S) serveret med dampede brune fuldkornsris (spor af 1)


Fyldig salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer


Fyldig salat 2
Kålsalat med mynte & ananas


Hjemmebagt brød
Friskbagt rugbrød & ciabattabrød eller grovflûtes fra Spottag Bakery (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)


Pålæg
2 slags pålæg med tilbehør & pynt, allergener kan oplyses af personale

Menu for uge 40

Køkken: Vinkler & Co (Aarhus)

Tirsdag

Varm ret
Oksekødsauce serveret med fuldkornspastaskruer (1,9)


Fyldig salat
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer


Fyldig salat 2
Blomkåls- & broccolisalat


Hjemmebagt brød
Friskbagt rugbrød & ciabattabrød eller grovflûtes fra Spottag Bakery (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)


Pålæg
2 slags pålæg med tilbehør & pynt, allergener kan oplyses af personale


Ost
Dagens udvalg af oste (7) med druer eller peberfrugt

Menu for uge 40

Køkken: Vinkler & Co (Aarhus)

Onsdag

Varm ret
Rosmarinstegt kamfilet (S), serveret råstegte petitkartofler & bearnaisecreme (1,3,9,10)


Fyldig salat
Hvidkålssalat med mango & mandel (8)


Fyldig salat 2
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer


Hjemmebagt brød
Friskbagt rugbrød & ciabattabrød eller grovflûtes fra Spottag Bakery (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)


Pålæg
2 slags pålæg med tilbehør & pynt, allergener kan oplyses af personale


Husets Kage
Dagens skærekage fra Spottag Bakery (1,8)

Menu for uge 40

Køkken: Vinkler & Co (Aarhus)

Torsdag

Varm ret
Wok inspireret mør kylling med grønt (9) & dampede brune fuldkornsris (spor af 1)


Fyldig salat
Rød spidskåls- & grønkålssalat


Fyldig salat 2
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer


Hjemmebagt brød
Friskbagt rugbrød & ciabattabrød eller grovflûtes fra Spottag Bakery (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)


Pålæg
2 slags pålæg med tilbehør & pynt, allergener kan oplyses af personale


Ost
Dagens udvalg af oste (7) med druer eller peberfrugt

Menu for uge 40

Køkken: Vinkler & Co (Aarhus)

Fredag

Varm ret
Barbecuemarineret kyllingespyd (9,10) (1 per person) serveret med pastasalat (1)


Fyldig salat
Tomatsalat med bønner & oliven


Fyldig salat 2
Frisk, sprød blandet grøn salat med 3 - 4 friske eller tørrede elementer


Hjemmebagt brød
Friskbagt rugbrød & ciabattabrød eller grovflûtes fra Spottag Bakery (kan indeholde spor af nødder) (1,8,11)


Pålæg
2 slags pålæg med tilbehør & pynt, allergener kan oplyses af personale