Menu for uge 40

Køkken: Zoffmann og Jensen (København)

Mandag

Varm ret
Helstegt svinemørbrad med svampesauce serveret med mac and cheese (mælk, gluten, gris, 2stk)


Vegetar
Spinat æggekage med græskarpuré serveret med mac and cheese (gluten,mælk)


Fyldig salat
Grønnebønner og dadeltomater med syltede rødløg og basilikumsblade


Fyldig salat
blomkålscrudité, grønne blade, majs og lucernespirer


Pålæg 1
Æggesalat med karry og karse (vegetarisk)


Pålæg 2
Oksepastrami med pesto, rucola og parmesanost (mælk, 2stk)


Pålægsspread
Tomattapenade med hvidløg og urter (vegansk)


Ost
udvalg af oste med rabarberkompot

Menu for uge 40

Køkken: Zoffmann og Jensen (København)

Tirsdag

Varm ret
Krydret okse hotpot med røget paprika og stegte grøntsager stærk chili på siden


Vegetar
Krydret plante hotpot med røget paprika og stegte grøntsager stærk chili på siden


Fyldig salat
Grønsalat med ærter, agurk og salte kerner


Fyldig salat
Rød spidskål med edamamebønner, ristet sesam, rødkarry vinaigrette og ærteskud


Pålæg 1
Kalkunjagtpølse med remoulade og ristede løg (halal 2stk)


Pålæg 2
Wienersalat med pølser og kartofler (gris)


Pålægsspread
Chili og tomat humus (vegansk)

Menu for uge 40

Køkken: Zoffmann og Jensen (København)

Onsdag

Varm ret
Forloren hare med syltede tyttebær serveret med skysauce og persille kartofler (gris, gluten,mælk, 1stk)


Vegetar
Grøntsagstærte med porrer og fetaost serveret med knoldselleri puré og stegte svampe (gluten, mælk)


Fyldig salat
bagte gulerødder med spinat, sort quinoa og havtorndressing


Fyldig salat
salat med råmarineret broccoli, græskar råkost, appelsin og hasselnødder


Pålæg 1
Spicy tunsalat med majs og peberfrugt


Pålæg 2
Kyllingepålæg med karrydressing (halal, 2 stk)


Pålægsspread
Ærtepuré med tahin (vegansk)

Menu for uge 40

Køkken: Zoffmann og Jensen (København)

Torsdag

Varm ret
Pulledpork burger med BBQ dressing og syltede rødløg (gris, gluten)


Vegetar
Veggie BBQ burger med syltede rødløg og rødbedebøf (gluten)


Fyldig salat
Coleslaw med chiafrø og kørvel (mælk)


Fyldig salat
Tomatsalat med bagte grøntsager, pesto og artiskokker


Pålæg 1
Roastbeef med blødeløg og peberrod ( 2stk)


Pålæg 2
Skinkesalat med ærter og rød peber (gris)Veggie BBQ burger med syltede rødløg og rødbedebøf (gluten)


Pålægsspread
hvidbønnepuré med hvidløg og spidskommen (vegansk)Veggie BBQ burger med syltede rødløg og rødbedebøf (gluten)


kage
Squashkrydderkage med knas på toppen (mælk, gluten)

Menu for uge 40

Køkken: Zoffmann og Jensen (København)

Fredag

Varm ret
Indisk curry med kalkun, kikærter, kartofler og spinat serveret med raita på siden (halal, mælk)


Vegetar
Indisk curry med blomkål, kikærter, kartofler og spinat serveret med raita på siden (mælk)


Fyldig salat
Spidskålssalat med radiser, marineret agurk og salattern (mælk)


Fyldig salat
Bagte jordskokker og grønkål med æbler, persille og mandler


Pålæg 1
Fiskefilet med citron og remoulade (gluten, 1 stk)


Pålæg 2
Cervelatpølse med urtemayo og ristede løg (gris 1 stk)


Pålægsspread
Vegansk spread (kan indeholde nødder)