Menu for uge 40

Køkken: FOOD DROP (København)

Mandag

Varm ret
Barbecue marineret Kylling overlår Serveret med stegte timian kartofler


Vegetar
Falafel med karry dip


Salatbar
Salatbar med 8 komponenter & dressing


Hjemmebagt brød
Hjemmebagt Brød & Rugbrød


Pålæg 1
Spicy tun salat


Pålæg 2
Okse cuvette med italiensk salat


Pålæg 3
Kalveleverpostej med syltet rødbeder

Menu for uge 40

Køkken: FOOD DROP (København)

Tirsdag

Varm ret
Beef korma serveret med ris


Vegetar
Dahl naan


Salatbar
Salatbar med 8 komponenter


Hjemmebagt brød
Hjemmebagt brød & Rugbrød


Pålæg 1
Hønsesalat med stegte svampe og ananas vendt i karry mayonnaise


Pålæg 2
Æg serveret med dild mayonnaise


Pålæg 3
Oksespegepølse og pickles

Menu for uge 40

Køkken: FOOD DROP (København)

Onsdag

Varm ret
Marrokansk grydret med kalv serveret med bulgur


Vegetar
Marrokansk gryderet serveret med bulgur


Salatbar
Salatbar med 8 komponenter & dressing


Hjemmebagt brød
Hjemmebagt brød & Rugbrød


Pålæg 1
Kalkunbryst med tomatpesto


Pålæg 2
Kyllingpølse med persille creme


Pålæg 3
Hummus

Menu for uge 40

Køkken: FOOD DROP (København)

Torsdag

Varm ret
Fiskefrikadeller med citron og grov remo samt kogte kartofler (2stk pr. person)


Vegetar
Kikærte frikadeller med citron og grov remo samt kogte kartofler


Salatbar
Salatbar med 8 komponenter


Hjemmebagt brød
Hjemmebagt Brød & Rugbrød


Pålæg 1
Oksebryst serveret med rødbede salat


Pålæg 2
Chorizo af kalkun serveret med raita


Pålæg 3
Italiensk vegetarisk pålægsalat


Kage
Drømmekage

Menu for uge 40

Køkken: FOOD DROP (København)

Fredag

Varm ret
Butter chicken serveres med Ris


Vegetar
Kartoffel – curry servers med Ris


Salatbar
Salatbar med 8 komponenter & dressing


Hjemmebagt brød
Hjemmebagt Brød & Rugbrød


Pålæg 1
Romaine/raddicho salat med marineret oksekød med teriyaki dressing


Pålæg 2
Samosa med karry creme


Pålæg 3
Små kartoffel rosti med sursød sauce