Portionsanrettet frokost

Portionsanrettet madkasse Kuvertpris: fra 45 kr. per kuvert. (minimum 40 madkasser skal bestilles) Alternativt kan vi levere portionsanrettet frokost minimum 5 personer.

Kender du det, at frokostpausen ikke altid passer ind i arbejdsdagen? Få leveret en madkassen udefra. Madkassen er den perfekte løsning. Ligesom en traditionel madpakke er Madkassen portionsanrettet – men allerede her stopper sammenligningen med de lunkne madpakker, du måske husker fra skoletiden. I vores madkasse finder du de sprødeste grøntsager, det lækreste brød, det magreste kød og farvestrålende tilbehør.
Det er enkelt og lækkert.

Portionsanrettet

Sådan fungerer den portionsanrettet Madkasse

Du kan bestille Madkassen som et supplement til den frokostordning, du allerede har, eller du kan få Madkassen fast som et billigere og mere simpelt alternativ.

Dine muligheder:

  • Bestil Madkassen til dig og dine kolleger, når I har været ude af huset, mens der var frokost. Så er maden klar, når I er tilbage på kontoret.
  • Få Madkassen som forplejning til møder.
  • Udskift din eksisterende frokostordning med Madkassen, der er billigere og enklere end buffet.

Madkassen opbygning:

  • 3 elementer; – altid 3 sides (min. 1 pålæg, og ellers suppleret frugt eller kage)
  •  2 slags boller (rug og alm.)
  • 1 fyldig salat

Alt sammen portionsanrettet elegant. Ideelt til møder internt, eller til møder med kunder udefra, der skal præsenteres for noget typisk dansk frokost kultur, opsat og anrettet på en præsentabel måde.

Vil du høre mere om muligheden for, at få leveret Madkassen fra Frokostfirmaet, er du altid velkommen til, at kontakte Frokostfirmaet over telefon på 53 54 54 55 eller via vores kontaktformular.