Nohrlund

Nohrlund cocktails

Skal fredagsbaren være ekstra god eller har I en særlig lejelighed planlagt i kalenderen?

Nohrlund er passion. For cocktails, for elegance, for det simple og det smukke.

Nohrlund er et godt alternativ til øl, cider og vin. De leverer ensartede økologiske cocktails af højeste kvalitet. Let, hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med den unikke cocktailoplevelse. Sortimentet består i dag af seks forskellige cocktails, som på hver sin smagsmæssige måde er enestående og specielle.

Ens for dem alle er dog, at de indeholder 8,5% alkohol og at alle ingredienserne er 100% økologiske.

Vælg mellem:

Den røde

Vodka, rabarber og jordbær

Den hvide

Gin, hyldeblomst og ingefær

Den gule

Rom, hyben og havtorn

Den orange

Gin, gulerod og æblemost

Den sorte

Karamelliseret rom, espresso og chokoladebitter

Priser:

24 stk/19,75,-/200ML

12 stk/64,75,-/750ML

2200,-/30L Fustage

Nohrlund Universet

Nohrlund repræsenterer en verden af færdigblandende, økologiske cocktails på flaske og fustager. En verden fyldt med elegante smage, skabt på baggrund af de fineste typer spiritus, rene friske råvarer og kompromisløs kvalitet.

Enhver Nohrlund variant er formet gennem originale eller klassiske opskrifter, og vælger man en Nohrlund, vælger man noget autentisk. En helt ny oplevelse af, hvad en cocktail også kan være. Vi hylder håndværket, hvor den dybe indsigt i den perfekte sammensætning af naturlige ingredienser går forud for syntetiske substitutter.

Grundlæggerne Anders og Søren startede i sommeren 2014 og det stod hurtigt klart, at de kom med hver deres baggrund og erfaringer, men fælles var passionen for cocktails og viljen til at skabe en anderledes cocktailoplevelse. De ville få ord som; grundighed, højt tempo, kvalitet og stor volume til at passe sammen.

To verdener

Med Nohrlund har vi forsøgt at kombinere de to verdener uden at gå på kompromis. Vores største ønske er at kunne give alle gæster en rigtig god cocktailoplevelse, uanset om det skal gå stærkt eller ej, og uanset om der er en dygtig og erfaren bartender til stede.

 

Norhlund Cocktails gennem Frokostfirmaet

Skal vi hjælpe dig med at sikre levering af Norhlund til arbejdspladsen?

Kontakt Frokostfirmaet