Madværk

Frokostordning København, Madværk (minimum 15 personer) 

 

 

Madværk er mad med god smag, gode råvarer og god samvittighed lavet af et team af passionerede kokke uddannet fra stjernerestauranter. De har kun ét fokus. DIN frokost!

Oplev smagen af autentisk, innovativ madlavning med Madværk, din go-to løsning for ‘Frokostordning København’. Madværk tilbyder et grønt og bæredygtigt alternativ til den klassiske frokostordning. Deres koncept er 80/20, hvilket betyder, at kun 20 % af menuen består af animalske råvarer fra friland mens hele 80 % er plantebaseret med det bedste indenfor økologi og friland.

Når kun 20 % af frokosten er fra animalske råvarer, reduceres CO2 udledningen betragteligt. Madværk har også sort fokus på madspild, upcycling af råvarer og lavt energiforbrug.

Gæsterne skal kunne smage og mærke Madværks passion for mad, de gode råvarer og for vores jord samtidig med at bidrage til den grønne forandring – bid for bid.

Beliggende på Erhvervsvej 17, 2600 Glostrup, er Madværk nem at finde for alle i København, der søger en kvalitetsfrokostordning. Deres centrale beliggenhed gør det nemt for din virksomhed at nyde frisk, lækker mad leveret direkte til jeres dør.

 

Madværk Frokostording 80 20 koncept

 

Madværk tilbyder 2 frokostordninger:

Lille pakke

* Varm ret med tilbehør
* 1 slags salat
* Brødbolle
* Sødt en gang om ugen

 

Stor pakke

* Varm ret med tilbehør
* To pålægstyper (til veganere er der appetizer)
* To slags blandede salater
* Dressing
* To slags brød (lyst og mørkt)
* Sødt en gang om ugen

 

Vil du se andre køkkener der leverer en frokostordning i København

 

Madværk Frokostordning København

 

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

 

Kontrol Rapport Madværk

Ugens menu