Madværk

Madværk, København (minimum 20 personer) 

Madværk Frokostording 80 20 koncept

Madværk er mad med god smag, gode råvarer og god samvittighed lavet af et team af passionerede kokke uddannet fra stjernerestauranter. De har kun ét fokus. DIN frokost!

Madværk tilbyder et grønt og bæredygtigt alternativ til den klassiske frokostordning. Deres koncept er 80/20, hvilket betyder, at kun 20 % af menuen består af animalske råvarer fra friland mens hele 80 % er plantebaseret med det bedste indenfor økologi og friland.

Når kun 20 % af frokosten er fra animalske råvarer, reduceres CO2 udledningen betragteligt. Madværk har også sort fokus på madspild, upcycling af råvarer og lavt energiforbrug.

Gæsterne skal kunne smage og mærke Madværks passion for mad, de gode råvarer og for vores jord samtidig med at bidrage til den grønne forandring – bid for bid.

 

Madværk Frokostordning København

Madværk tilbyder en frokostordning bestående af:

* Varm ret med tilbehør
* To pålægstyper (til veganere er der appetizer)
* To slags blandede salater
* Dressing
* To slags brød (lyst og mørkt)
* Sødt en gang om ugen

 

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

 

Kontrol Rapport Madværk

Ugens menu