LOCA Lunchroom

Frokostordning København, LOCA Lunchroom (minimum 15 personer) 

 

Frokostforkælelse, der gør en forskel

LOCA Lunchroom er frokostforkælelse, hvor der skrues op for smagen med det grønne og den skånsomt fangede fisk, mens der skrues lidt ned for kødet. De prioriterer lokale råvarer og dyrevelfærd, og deres måltider har altid en økologiprocent på 60-90 procent.

LOCA Lunchroom hører under LOCA Gruppen, der driver toprestauranten STUDIO og andre toneangivende restauranter i København. LOCA Lunchroom er dog sat i verden for at levere en daglig frokost, der får dig og dine kollegaer til at holde af hverdagen, og som samtidig gør en lille forskel hver eneste dag.

Deres kokke trækker på erfaring fra toprestauranter i ind- og udland, og de bruger mange af verdens køkkener som legeplads, når de sætter smag på det daglige måltid.
Når det måltid er godt, så kan det gøre os glade i låget, ja nærmest lykkelige – for god mad rammer os både i maven, hjernen og hjertet. Men i LOCA Gruppen tror de også på, at vores daglige madvalg kan forandre verden. Selv små ændringer i vores madvaner påvirker fødevareproduktionen og præger CO2-regnskabet i en positiv retning.
Ingen kan gøre alt – men alle kan gøre noget. Det er tanken bag LOCA. Vi gør det hele med lækkerhed og stor smag som vores pejlemærke. For det gode valg skal selvfølgelig smage fantastisk – ellers er der ingen, der vinder.

Vi glæder os til at forkæle jer.

 

LOCA Lunchroom

 

LOCA Lunchroom tilbyder 2 frokostordninger bestående af:

Pakke 1 (fuld vegetar buffet eller veganer ved særaftale)

* Varm/kold ret med tilbehør
* En blandet salat inkl. dressing
* Spread samt én kold ret som fx. ost m. garniture, skalddyrssalat, trøffelmayo m. syltet artiskok, labneh m. bagte tomater o.l.
* Koldhævet surdejsrugbrød
* Landbrød med surdej
* Sødt en gang om ugen

Derudover leveres 2 cl. shot i forskellig smage hver mandag.

 

Pakke 2

* Varm/kold ret med tilbehør. Ugen byder på 3 dage kød, 1 dag vegetar og 1 dag fisk.
* En blandet salat inkl. dressing
* Spread samt én kold ret som fx. ost m. garniture, skalddyrssalat, trøffelmayo m. syltet artiskok, labneh m. bagte tomater o.l. De kolde retter kan indeholde kød engangimellem som fyld/tilbehør o.l.
* Koldhævet surdejsrugbrød
* Landbrød med surdej
* Sødt en gang om ugen

Derudover leveres 2 cl. shot i forskellig smage hver mandag.

** Til kunder over 50 pax gives der 3 slags crudite med oveni.

 

Beliggende centralt i Harvings Pakhus på Scandiagade 8, 2450 København SV kan de levere frokostordning i København og omegn.

 

Vil du se andre køkkener der leverer en frokostordning i København

 

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

 

Kontrol Rapport Lunchroom

Ugens menu