Lunch By

Frokostordning København – Lunch By (minimum 5 personer)

 

Lunch By

 

Frokostordning der sjældent er set før

De sørger for en frokost hvor alt er lavet fra bunden, med de bedste råvarer, udvalgt af deres dygtige køkkenchef med mere end 20 års erfaring fra High End restauranter i både København & London. Lunch By har fokus på, at sikre høj kvalitet hver dag til alle på kontoret. De leverer et stort blandet udvalg i frokostordningen med både klassiske danske og kendte internationale retter, samt leverer en wow oplevelse hver uge med en overraskelse som I ikke forventer.

 

 

Lunch By frokostordning består af:

* Varm ret med tilbehør
* Varm vegetarisk ret med tilbehør
* 1 klassisk salat
* 1 vegetarisk salat
* 2 slags pålæg
* 2 slags tapas
* Ost 2 gange om ugen
* Rugbrød, baguette og grov baguette
* Kage én gang om ugen

 

Beliggende på Rosenørns Alle 31, 2 sal, 1970 Frederiksberg C kan Lunch Be levere frokostordning til København og omegn.

 

 

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

 

Vil du se andre køkkener der leverer en frokostordning i København

 

Lunch By smiley

Ugens menu