GORMs

Frokostordning København – GORMs (minimum 10 personer) 

 

 

GORMs Frokost er en ny tilføjelse til frokost-scenen, men med 12 års erfaring fra Københavns restaurationsmiljø, er folkene bag langt fra nybegyndere. Tilgangen er præget af nøgleord som håndværk, kvalitet, grundighed, omhu, ydmyghed og en dyb passion for gastronomi.

GORMs Frokost lader sig inspirere af alverdens spændende køkkener og bygger samtidig på klassiske hjemlige smage, og bruger sæsonens bedste råvarer, både lokale og specialimporterede delikatesser fra Sydeuropa. De elsker både retter som “boller i karry,” “tarteletter” og “roastbeef med flødekartofler,” men er også åbne for at udforske varme krydderier, citrusfrugter, limeblade og smagene fra hele verden. Med andre ord, den kulinariske rejse omfatter hele verden. Nogle dage kalder dog bare på et simpelt stykke groft rugbrød med hjemmelavet leverpostej og hjemmesyltede rødbeder, og der sættes også stor pris på de mere traditionelle smagsoplevelser. Med en frokostordning fra GORMs Frokost kan du derfor være sikker på at møde din (nye?) yndlingsret – måske i en opdateret fortolkning, men altid skabt med kærlighed og fra bunden.

De dygtige kokke skaber dagligt sunde, næringsrige og smagfulde retter, som de også selv nyder til frokost. De forstår om nogen vigtigheden af en god, sund og inspirerende frokost, især efter lange og travle dage i restaurantbranchen. For mange mennesker udgør frokosten et højdepunkt i løbet af dagen, et øjeblik til at hvile og genoplade energien. Derfor stræber de efter, at frokostoplevelsen skal være både sund, næringsrig og ikke mindst velsmagende.

 

 

GORMs tilbyder en frokostordning bestående af:

* Dagens varme ret med tilbehør
Den daglige varme ret kan være baseret på oksekød, svinekød, kylling, fisk, eller være vegetarisk og sæsonbetonet. Økologi og dyrevelfærd prioriteres højt i vores menu sammensætninger, men under hensyntagen til at vi også skal finde en balance, så vi stadig kan tilbyde vores frokost i en høj kvalitet til en attraktiv pris.

* 2 fyldige salater
Salaterne tager udgangspunkt i sæson, og der fokuseres på de næringsholdige og fiberrige grøntsager og bælgfrugter som bønner, linser, korn og kerner.

* 2 slags pålæg, hjemmebagt surdejsbrød samt rugbrød og smør.
Pålægsdelen vil bestå at et varierende mix af italiensk charcuteri og delikatesser fra egen import, og hjemmelavede elementer som fx. postejer, patéer og pålægssalater.

* Kagedag

 

 

GORMs holder til på Marielundvej 34A, 2730 Herlev og kan levere frokostordning i København og omegn.

 

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

 

Vil du se andre køkkener der leverer en frokostordning i København

 

GORMs smiley

Ugens menu