FOOD DROP

FOOD DROP, København (Minimum 5 personer)

 

 

FOOD DROP er til dig der går efter en sublim madoplevelse. Vi er det rigtige sted at gå til, når du skal have leveret frokost til virksomheden.

Hos FOOD DROP er hele organisationen gennemsyret af ønsket om at skabe de lækreste retter ud af udsøgte råvarer fra nogle af Danmarks bedste leverandører, store som små.

Hvad mon vi skal ha´ i dag? Køkkenet arbejder og planlægger menuerne med det mål at servere maden med en variation, en smag og et udseende, der gør, at man glæder sig til at komme på arbejde.

Vi har stor variation i vores menuer, hvilket giver vores kunder muligheden for stor smagsvariation og alsidighed i dagligdagen. God mad er skabt af lige dele råvarer, faglighed og følelser.

 

 

Køkkenet leverer på porcelæn / melamin og serverer hver dag følgende:

Frokostordning buffet

  • Varm/lun ret med tilbehør
  • Vegetar/Vegansk til dem der ønsker det
  • Salatbar med 8 komponenter
  • 3 slags pålæg hvor en af dem er pålægssalat
  • Brød og rugbrød
  • Kage om torsdagen
  • Hver fredag er der temadag med 2 slags pålæg og 2 slags salat

 

 

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

 

Ugens menu