Birk og Conrad

Birk og Conrad Kuvertpris: 47 kr.

Frokostordning baseret på kvalitet

Birk & Conrad er en dynamisk virksomhed som tilbyder alle former for catering. Deres hjerte banker for den gode og sunde frokostordning, og der arbejdes særligt med smag og kreativitet.

Der er garanti for variation og frokosten er smagfuldt sammensat efter årstidens råvarer.

Hos Birk & Conrad er det en selvfølge, at der er rigeligt mad af friske og veltilberedte råvarer.

Derudover lægger vi vægt på, at det er spændende og nytænkende retter hvad angår smagen men også udseende.

“Vi synes det skal være sjovt for gæsterne og for køkkenet, så vi finder ofte på nye måder at tilberede og præsentere maden på. Vi kan godt lide at blive udfordret i køkkenet, så kom og få en snak om Jeres ønsker og forslag, så frokosten kan blive så personlig som mulig.” Fortæller Steffen.

Birk & Conrad går ikke på kompromis med kvaliteten og der bliver ikke på kompromis med frokostordningen. Punktum.

Steffen Conradsen

 

Steffen Conradsen er uddannet kok hos Christian 8. i Silkeborg, flyttede til Fyn i 2002 og arbejdede her som kok på Munkebo Kro.

Efter at Munkebo Kro blev ”Årets restaurant” i 2004, var det tid for nye udfordringer som selvstændig, og startede derfor Birk & Conrad Selskabsrestaurant.

Konceptet er Selskabsrestaurant med gastronomi af høj klasse, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Dette gælder også levering af mad ud af huset og hans frokostordning.

 

 

Steffen Conradsen har deltaget i mange konkurrencer og opnået en del adwards bl.a.:

Guld ved DM for kokkeelever 1998,

Sølv ved NM 1999,

Sølv ved DM i dessert 2002,

Sølv ved DM for kokke 2004,

Guld ved DM i sandwich 2007.

 

Ugens Menu

Birk og Conrad Kuvertpris: 47 kr.

Frokostordning baseret på kvalitet

Birk & Conrad er en dynamisk virksomhed som tilbyder alle former for catering. Deres hjerte banker for den gode og sunde frokostordning, og der arbejdes særligt med smag og kreativitet.

Der er garanti for variation og frokosten er smagfuldt sammensat efter årstidens råvarer.

Hos Birk & Conrad er det en selvfølge, at der er rigeligt mad af friske og veltilberedte råvarer.

Derudover lægger vi vægt på, at det er spændende og nytænkende retter hvad angår smagen men også udseende.

“Vi synes det skal være sjovt for gæsterne og for køkkenet, så vi finder ofte på nye måder at tilberede og præsentere maden på. Vi kan godt lide at blive udfordret i køkkenet, så kom og få en snak om Jeres ønsker og forslag, så frokosten kan blive så personlig som mulig.” Fortæller Steffen.

Birk & Conrad går ikke på kompromis med kvaliteten og der bliver ikke på kompromis med frokostordningen. Punktum.

Steffen Conradsen

 

Steffen Conradsen er uddannet kok hos Christian 8. i Silkeborg, flyttede til Fyn i 2002 og arbejdede her som kok på Munkebo Kro.

Efter at Munkebo Kro blev ”Årets restaurant” i 2004, var det tid for nye udfordringer som selvstændig, og startede derfor Birk & Conrad Selskabsrestaurant.

Konceptet er Selskabsrestaurant med gastronomi af høj klasse, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Dette gælder også levering af mad ud af huset og hans frokostordning.

 

 

Steffen Conradsen har deltaget i mange konkurrencer og opnået en del adwards bl.a.:

Guld ved DM for kokkeelever 1998,

Sølv ved NM 1999,

Sølv ved DM i dessert 2002,

Sølv ved DM for kokke 2004,

Guld ved DM i sandwich 2007.

 

Ugens Menu

Birk & Conrad video

Ugens menu