Home / Frokostordning / Hvorfor det ikke nødvendigvis er dyrere at bruge en platform som Frokostfirmaet med flere leverandører til at hjælpe med frokostordningen?

Hvorfor det ikke nødvendigvis er dyrere at bruge en platform som Frokostfirmaet med flere leverandører til at hjælpe med frokostordningen?

Frokostfirmaet som platform giver mening når man skal frokostordning

 

Der er flere forklaringer på, hvorfor det ikke nødvendigvis er dyrere at bruge en platform som Frokostfirmaet med flere leverandører til at hjælpe med frokostordningen sammenlignet med at få direkte fra en enkelt leverandør eller bruge en formidler / konsulent der tager et cut for at være mellemmand:

  1. Konkurrence: Når flere leverandører konkurrerer om at tilbyde deres tjenester gennem platformen, kan det føre til en bedre pris og en højere kvalitet af maden, da leverandørerne bliver motiveret til at tilbyde den bedst mulige service.
  2. Rabatter: Platformen kan ofte forhandle rabatter med leverandørerne og give dem videre til kunderne, hvilket kan reducere omkostningerne ved frokostordningen.
  3. Skræddersyede løsninger: Platformen kan tilbyde skræddersyede løsninger til kunderne, der passer til deres specifikke behov og budget, hvilket kan reducere omkostningerne ved frokostordningen.
  4. Ingen mellemmand: Platformen kan fjerne mellemmanden og forbinde kunderne direkte med leverandørerne, hvilket kan reducere omkostningerne ved frokostordningen.
  5. Stordriftsfordele: Platformen kan håndtere flere kunder og bestillinger på samme tid, hvilket kan føre til stordriftsfordele og reducere omkostningerne ved frokostordningen.
  6. Leverandørfordele: Igennem platformen som Frokostfirmaet driver får leverandørerne en større daglig volumen af kunder, og når nogle kunder skifter væk, kommer andre kunder til. Derfor har leverandørerne en mere konstant volumen, og det gør at de kan optimere deres drift og sikre rentabilitet og maksimal kvalitet i deres produkt. 
  7. Nærhed og lokalitet: Platformen giver de små og unikke leverandører mulighed for at levere direkte til kunder i deres nærområde, hvorfor variationen og bæredygtighed kan sikres, og transportlængden reduceres. 

Disse forklaringer viser, hvorfor det ikke nødvendigvis er dyrere at bruge en platform med flere leverandører til at hjælpe med frokostordningen sammenlignet med at få direkte fra en enkelt leverandør eller en mellemmand.

Ovenstående afhænger dog af den specifikke platform og de enkelte leverandørers priser, så det kan være en god idé at undersøge priserne og sammenligne tilbuddene for at få den bedste løsning.

Hvis du vil høre mere om priserne og mulighederne hos Frokostfirmaet, så klik her.